Facebook

Áramszünet értesítő

 

Tisztelt Lakosság!

 

Az E-on folyamatos korszerűsítést hajt végre a hálózatán. A tervszerű beavatkozások biztonságos elvégzése érdekében elengedhetetlen a vezeték időszakos feszültség-mentesítése.

Az E-ON tájékoztatásának megfelelően értesítjük Önöket, hogy Enying terültén  2022. augusztus 08. napján  8-16 óra között áramszünet várható az alábbi utcákban: 

 

 

A balesetek megelőzése érdekében felhívjuk figyelmüket, hogy az áramszünet ideje alatt hálózathoz csatlakoztatott áramfejlesztőt használni csak az E.ON-al megkötött - a leválasztás feltételeit tartalmazó - üzemviteli megállapodás előírásai szerint szabad. Amennyiben rendelkezik aggregátorral és azt használni szeretné, kérjük jelentse be az áramszünet előtt legalább 5 munkanappal az aramhalozat@eon.hu email címre.

 

Biztonsági okokból ezúton hívjuk fel szíves figyelmüket arra, hogy ha a munkálatokat a jelzett időpont előtt befejezik, a hálózatot előzetes értesítés nélkül visszakapcsolják.

A szolgáltatás átmeneti szüneteltetése miatt kérjük megértésüket. A tervezett üzemszünetekről internetes oldalukon tájékozódhatnak: Lakossági (eon.hu)

 

Köszönjük együttműködésüket és az üzemszünet miatti megértésüket, türelmüket!

2022-07-29 11:53:29