Facebook

Enying Város Önkormányzata csatlakozott a 2022. évi Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázathoz

 

Tisztelt Pályázók!

 

Az előző évek gyakorlatának megfelelően Enying Város Önkormányzata az idei évben is csatlakozott a Bursa Hungarica Felsőoktatási Ösztöndíjrendszer következő évi pályázati fordulójához. A felsőoktatási ösztöndíjrendszer az esélyteremtés érdekében a hátrányos helyzetű, szociálisan rászoruló fiatalok számára is elérhetővé kívánja tenni a felsőoktatásban való részvételt.

2021. november 5-ig nyújtható be az „A” illetve „B” típusú 2022. évi Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázat. Az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő (további tájékozódás: http://www.emet.gov.hu/hatter_1/bursa_hungarica/által kiírt pályázat beadásához a Bursa Hungarica Elektronikus Pályázatkezelési és Együttműködési Rendszerében (EPER-Bursa rendszer) pályázói regisztráció szükséges, melynek elérése: https://bursa.emet.hu/paly/palybelep.aspx.

A regisztrációt követően lehetséges a pályázati adatok feltöltése. A személyes és pályázati adatok feltöltését követően a pályázati űrlapot kinyomtatva és aláírva egy példányban, zárt borítékban az Enyingi Polgármesteri Hivatal Hatósági és Adóigazgatási Osztályára kell eljuttatni (8130 Enying, Kossuth Lajos utca 22.) a borítékra csak annyit kell ráírni „Bursa Hungarica 2022”.

A pályázat csak a pályázati kiírásban meghatározott csatolandó mellékletekkel együtt érvényes. A pályázati kiírásban meghatározott valamely melléklet hiányában a pályázat formai hibásnak minősül. A benyújtott pályázatok befogadását az önkormányzatnak az EPER-Bursa rendszerben igazolnia szükséges. A nem befogadott pályázatok a bírálatban nem vesznek részt.

A fenti határidőn túl a támogatásban részesíteni kívánt pályázók körét az önkormányzat még abban az esetben sem jogosult bővíteni, ha a jogosulatlanság vagy lemondás folytán az önkormányzatnak a Bursa Hungarica ösztöndíjra szánt keretében pénzmaradvány jelentkezik.

Az "A" típusú kiírás ide kattintva, a "B" típusú kiírás pedig ide kattintva tölthető le. 

 

2021-10-12 12:17:14