Facebook

Tájékoztatás

Tisztelt Lakosság!

 

A Nemzeti Hulladékgazdálkodási Koordináló és Vagyonkezelő Zártkörűen Működő Részvénytársaság valamint a Közszolgáltatási Díjbeszedő Konzorcium között 2017. december 11-én megbízási szerződés - a továbbiakban: Szerződés - jött létre a hulladékgazdálkodási közszolgáltatási díjhátralék követeléskezelési feladatainak ellátására.

 

A Szerződés értelmében a Konzorcium a díjhátralék beszedési feladatok ellátáshoz szükséges személyi feltételek biztosítására alvállalkozók közreműködését jogosult igénybe venni - amelyért úgy felel, mintha a feladatot maga látta volna el -  a feladatteljesítésbe bevont alvállalkozókról pedig az NHKV Zrt-t köteles tájékoztatni. 

 

A Konzorcium a Szerződés teljesítésébe alvállalkozóként vonta be az Agenda Kontroll Kft-t, melyet az NHKV ZRt. tudomásul vett.

 

Az Agenda Kontroll Kft. által foglalkoztatott munkavállaló megbízólevéllel és sorszámmal ellátott arcképes igazolványának bemutatásával jogosult az NHKV ZRt. által a  hulladékgazdálkodási közszolgáltatási díjról kiállított, kiegyenlítetlen számlával mindenben megegyező "Beszedési értesítő" alapján a számla teljes összegét készpénzben  átvenni és az ingatlanhasználattal összefüggő adatváltozásokat rögzíteni. 

 

A megbízólevél és az arcképes igazolványok erre a linkre kattintva tekinthetők meg.

2018-07-23 08:25:43